Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Косово

 

Претседател: АФРИМ ГАШИ
Членови: 1. ТАТИЈАНА ЛАЛЧЕВСКА
2. АЛИЈА КАМБЕРОСКИ
3. САМКА ИБРАИМОСКИ
4. ЉУБЕН АРНАУДОВ
5. ЗЕЌИР РАМЧИЛОВИЌ 
6. НОЛА ИСМАЈЛОСКА-СТАРОВА
7. ЏЕВАТ АДЕМИ 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.