Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада

 

Претседател: ТРАЈКО ВЕЉАНОСКИ
Членови: 1. 
2. МИЛЕВА ЃОРГИЕВА
3. ДИМЕ ВЕЛКОВСКИ
4. БРАНКО МАНОИЛОВСКИ 
5. ЗИАДИН СЕЛА 

6. ЈОХАН ТАРЧУЛОВСКИ

7. КРСТО МУКОСКИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.