Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија

 

Претседател:  АЛЕКСАНДАР КИРАЦОВСКИ
Членови: 1. ДИМЕ ВЕЛКОВСКИ
2. ЕНЕС ИБРАХИМ 
3. ГОРАН МИСОВСКИ
4. ЕЈУП АЉИМИ 
5. СТОЈАН МИЛАНОВ

6. БЛАГИЦА ЛАСОВСКА

7. ДРАГАН ДАНЕВ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.