Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Државата Израел

 

Претседател: НИКОЛА ПОПОСКИ 
Членови: 1. КЕТИ СМИЛЕСКА
2. САШКО АТАНАСОВ
3. ТАТЈАНА ПРЕНТОВИЌ
4. ШПРЕСА ХАДРИ 
5. 
6. ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА
7. ЗОРАН ИЛИОСКИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.