Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Италија

 

Претседател: БЕТИАН КИТЕВ
Членови: 1. ЈУЛИАНА НИКОЛОВА
2. КОСТАДИН КОСТАДИНОВ
3. ЕЈУП АЉИМИ 
4. ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ
5. ЕЛИЗАБЕТА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА
6. ДАНИЕЛА РАНГЕЛОВА
7. ФАДИЛ ЗЕНДЕЛИ 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.