Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентите на Република Исланд и Кралството Норвешка

 

Претседател: КАТЕРИНА КУЗМАНОВСКА
Членови: 1. ПАНЧЕ ИВАНОВ 
2. КЕТИ СМИЛЕСКА
3. ЕЈУП АЉИМИ 
4. ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ
5. ЧЕДОМИР САЗДОВСКИ
6. МАГДАЛЕНА МАНАСКОВА
7. БЛАГИЦА ЛАСОВСКА
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.