Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран

 

Претседател: АГИМ МУРТЕЗАНОВ
Членови: 1. РУБИН ЗЕМОН
2. ПАНЧЕ ИВАНОВ
3. ЈОВАН МИТРЕСКИ
4. АМДИ БАЈРАМ
5. БЛАГОЈА ДЕСПОТОСКИ 
6. БОРИС ЗМЕЈКОВСКИ
7. НЕЏБЕДИН КАРЕМАНИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.