Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска

 

Претседател:  ДАНИЕЛА РАНГЕЛОВА
Членови: 1. БЕТИ РАБАЏИЕВСКА-НАУМОВСКА
2. КАТЕРИНА КУЗМАНОВСКА
3. БЛАГОЈЧЕ ТРПЕВСКИ
4. ШПРЕСА ХАДРИ 
5. ЛИЛЈАНА ЗАТУРОСКА
6. ДРАГАН ДАНЕВ
7. ТЕУТА БИЉАЛИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.