Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Холандија

 

Претседател: НЕЏБЕДИН КАРЕМАНИ
Членови: 1. 
2. ФЕРИД МУХИЌ
3. 
4. ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА
5. 
6. ДРАГАН ЦУКЛЕВ
7. АРТАН ГРУБИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.