Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција

 

Претседател:  ИРЕНА СТЕФОСКА
Членови: 1. ЛИДИЈА ТАСЕВСКА
2. НИКИЦА КОРУБИН
3. ЕЈУП АЉИМИ 
4. НИКОЛА ПОПОСКИ  
5. ТРАЈЧО ДИМКОВ 
6. ИЛИЈА ДИМОВСКИ
7. ФАДИЛ ЗЕНДЕЛИ 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.