Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Француската Република

 

Претседател: ПАНЧЕ ИВАНОВ
Членови: 1. БЕТИАН КИТЕВ 
2. СНЕЖАНА КАЛЕСКА-ВАНЧЕВА 
3. ЛИДИЈА ТАСЕВСКА
4. НИКОЛА ПОПОСКИ 
5. ВЕСНА ДАМЧЕВСКА-ИЛИЕВСКА
6. ДАНИЕЛА РАНГЕЛОВА
7. ФАДИЛ ЗЕНДЕЛИ 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.