Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република

 

Претседател: ЈАГОДА ШАХПАСКА
Членови: 1. АНЕТА СИМЕСКА-ДИМОСКА
2. БЕТИ РАБАЏИЕВСКА-НАУМОВСКА
3. ЏЕВАТ АДЕМИ
4. ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ
5. ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА
6. КРСТО МУКОСКИ
7. ТЕУТА БИЉАЛИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.