Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Бугарија

 

Претседател:  ИЛИЈА ДИМОВСКИ
Членови: 1. ФРОСИНА ТАШЕВСКА-РЕМЕНСКИ
2. ИЛИЈА НИКОЛОВСКИ
3. ГОРАН МИСОВСКИ
4. РЕЏАИЉ ИСМАИЛИ
5. БОРИС ЗМЕЈКОВСКИ
6. АНТОНИЈО МИЛОШОСКИ
7. РЕЏЕП МЕМЕДИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.