Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Блискиот и Средниот Исток

 

Претседател:  МУХАМЕД ЗЕЌИРИ 
Членови: 1. ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ
2. РУБИН ЗЕМОН
3. АРТАН ГРУБИ
4. ГОРАН МАНОЈЛОСКИ
5. ПАНЧО МИНОВ
6. ЈУСУФ ХАСАНИ 
7. НЕЏБЕДИН КАРЕМАНИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.