Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Босна и Херцеговина

 

Претседател:  ЗЕЌИР РАМЧИЛОВИЌ 
Членови: 1. ЃУЛУМСЕР КАСАПИ 
2. АЛИЈА КАМБЕРОСКИ
3. ФЕРИД МУХИЌ 
4. AГИМ ШАЌИРИ
5. ЉУБЕН АРНАУДОВ
6. ДАФИНА СТОЈАНОСКА
7. НЕЏБЕДИН КАРЕМАНИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.