Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија

 

претседател:  САШКО КОСТОВ
членови: 1. СЛАВИЦА ШУМАНСКА-МИТЕВА
2. 
3. РЕЏАИЉ ИСМАИЛИ
4. ВАНКОВЕР МАНЧЕВ
5. СЛАЃАНА МИТОВСКА
6. ГОРАН МАНОЈЛОСКИ
7. ТЕУТА БИЉАЛИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.