Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија

 

претседател:  РЕЏАИЉ ИСМАИЛИ
членови:  1. МЕРИ ЛАЗАРОВА
2. САШКО АТАНАСОВ
3. МАЈА МОРАЧАНИН 
4. ЕЛИЗАБЕТА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА
5. 
6. ТРАЈКО ВЕЉАНОСКИ
7. ФАДИЛ ЗЕНДЕЛИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.