Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Австралија и со Парламентот на Нов Зеланд

 

претседател:   ЗОРАН ИЛИОСКИ
членови:  1. СОЊА МИРАКОВСКА
2. БЕТИАН КИТЕВ
3. МИРА СТОЈЧЕВСКА
4. МИРСАДА ЕМИНИ-АСАНИ
5. КРСТО ЈОВАНОВСКИ
6. ВЕСНА ПЕМОВА
7. ЗИАДИН СЕЛА
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.