Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија

 

Претседател:  ЕЈУП АЉИМИ
Членови: 1. ЃУЛУМСЕР КАСАПИ
2. БЕТИ РАБАЏИЕВСКА-НАУМОВСКА
3. МИЛЕВА ЃОРГИЕВА
4. ИВАН ИВАНОВ
5. ИЛИЈА ДИМОВСКИ
6. НОЛА ИСМАЈЛОСКА-СТАРОВА
7. РЕЏЕП МЕМЕДИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.