Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот Република Унгарија

 

Претседател:  Панче Орцев
Членови: 1. Сашо Василевски
2. Крсто Мукоски
3. Владанка Авировиќ
4. Никола Мицевски
5. Каљтрина Азизи
6. Соња Мираковска
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.