Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Турција

 

Претседател:  Кенан Хасипи
Членови: 1. Илија Димовски
2. Мирјана Хаџиевска
3. Амди Бајрам
4. Јамин Синани
5. Газменд Алији
6. Енес Ибрахим
7. Стефан Богоев
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.