Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Србија

 

Претседател:  Благоја Деспотовски
Членови: 1. Лилјана Кузмановска
2. Иван Иванов
3. Иван Стоилковиќ
4. Муса Ибраими 
5. Томислав Тунтев
6. Биљана Настеска
7. Милева Ѓоргиева
8. Сашо Поцков
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.