Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Словенија

Претседател:  Владанка Авировиќ
Членови: 1. Лилјана Поповска
2. Алим Билали
3. Љупчо Димовски
4. Рафис Аљити
5. Орхан Ибраими
6. Солза Грчева
7. Никола Мицевски
8. Стефан Богоев
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.