Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република

 

Претседател:  Благоја Стојановски
Членови: 1. Светлана Јакимовска
2. Љупчо Димовски
3. Нола Исмајлоска Старова
4. Антонијо Милошоски
5. Хазби Лика
6. 

   

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.