Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска

 

Претседател:  Мира Стојчевска
Членови: 1. Благоја Деспотовски
2. Ѓоко Камчев
3. Ѓорѓи Коџабашиев
4. Сашо Василевски
5. Мирсада Емини-Асани
6. Бетиане Китев
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.