Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Швајцарската Конфедерација

 

Претседател:   Милева Ѓоргиева
Членови: 1. Ристо Манчев
2. Алим Билали
3. Кенан Хасипи
4. Андон Чибишев
5. Хазби Лика
6. Јагода Шахпаска
7. Мира Стојчевска
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.