Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на САД

 

претседател:  Владимир Ѓорчев
членови: 1. Павле Саздов
2. Ѓорѓи Коџабашиев
3. Сашо Василевски
4. Ермира Мехмети
5. Имер Алиу
6. Љубица Буралиева
7. Бетиане Китев
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.