Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Романија

 

Претседател:  Ѓорѓи Коџабашиев
Членови: 1. Нада Ципушева
2. Стојан Миланов
3. Славе Гошев
4. Јулијана Силјановска
5. Марјан Даскаловски
6. Јагода Шахпаска
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.