Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република 

 

Претседател:  Марјан Даскаловски
Членови: 1. Лилјана Затуроска
2. Марија Ангелова
3. Слаѓана Митовска
4. Благородна Бојаџиева
5. Реџаил Исмаили
6. 

 



 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.