Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска

 

Претседател:  Роза Топузова-Кареска
Членови: 1. Светлана Јакимовска
2. Олга Најденовска
3. Лилјана Поповска
4. Драган Данев
5. Јамин Синани
6. Биљана Настеска
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.