Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Монголија

 

Претседател:  Ејуп Рустеми
Членови: 1. Благица Ласовска
2. Васко Наумовски
3. Сузана Секуловска
4. Марјанчо Колевски
5. Горан Сугарески
6. Јован Митрески
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.