Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на Република Малта и Република Кипар

 

Претседател:  Драган Цуклев
Членови: 1. Мирјана Хаџиевска
2. Лилјана Кузмановска
3. Александар Стојкоски
4. Каљтрина Азизи
5. Стојко Пауновски
6. Миле Андонов
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.