Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург

 

Претседател:  Зоран Ѓорѓиевски
Членови: 1. Соња Талевска 
2. Павле Трајанов
3. Весна Дамчевска-Илиевска
4. Мирван Џемаили
5. Хари Локвенец
6. Стојко Пауновски
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.