Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Латинска Америка и од Карибите 

 

Претседател:  Павле Саздов 
Членови: 1. Благородна Бојаџиева
2. Марјанчо Колевски
3. Магдалена Манаскова
4. Нора Алити
5. Дуфе Кукоски
6. Марјанчо Николов
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.