Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Косово

 

Претседател:  Талат Џафери
Членови: 1. Сашо Акимовски
2. Благоја Деспотовски
3. Трајчо Димков
4. Павле Трајанов
5. Шпреса Хадри
6. Беким Фазлиу
7. Енес Ибрахим
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.