Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада

 

Претседател:  Александар Николоски
Членови: 1. Павле Саздов
2. Светлана Карапетрова
3. Лилјана Кузмановска
4. Џеват Адеми
5. Имер Алиу
6. Горан Милевски
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.