Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија

 

Претседател:   Рената Дескоска
Членови: 1. Весна Пемова
2. Магдалена Манаскова
3. Дајанчо Ефтимов
4. Јасминка Дамческа
5. Артан Груби

6. Антонијо Милошоски

7. Енес Ибрахим
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.