Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Државата Израел

 

Претседател:  Павле Трајанов
Членови: 1. Силвана Бонева
2. Благоја Деспотовски
3. Благица Ласовска
4. Роза Топузова-Каревска
5. Лидија Димова

6. Соња Мираковска
7.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.