Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Италија

 

Претседател:  Ристо Манчев
Членови: 1. Владимир Ѓорчев
2. Даниела Рангелова
3. Александар Стојковски
4. Зулфи Адили
5. Мерал Узеири-Ферати
6. Марјанчо Николов
7. Миле Андонов
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.