Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Ирска

 

Претседател:  Зоран Илиоски
Членови: 1. Александар Николоски
2. Ѓоко Камчев
3. Драган Данев
4. Нора Алити
5. Ернард Фејзула
6. Лидија Димова
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.