Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран

 

Претседател:  Реџаил Исмаили
Членови: 1. Фатмир Имеровски
2. Никола Мицевски
3. Алим Билали
4. Авдија Пепиќ
5. Мирван Џемаили
6. Петре Шилегов
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.