Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија

 

Претседател:  Васко Наумовски
Членови: 1. Дајанчо Ефтимов
2. Александар Стојкоски
3. Андон Чибишев
4. Зулфи Адили
5. Стефан Богоев
6. Горан Мисовски
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.