Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска

 

Претседател:  Даниела Рангелова
Членови: 1. Славе Гошев
2. Лилјана Затуроска 
3. Светлана Карапетрова
4. Талат Џафери
5. Газменд Алији
6. Љубиша Николиќ
7. Стефан Богоев
8.
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.