Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Холандија

 

Претседател:  Рамиз Мерко
Членови: 1. Момчило Арамоски 
2. Димитар Стевананџија 
3. Благородна Бојаџиева
4. Магдалена Манаскова
5. Беким Фазлиу
6. Софија Куноска
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.