Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција

 

Претседател:   Љубомир Јосифовски
Членови: 1. Трајчо Димков
2. Иван Иванов
3. Славе Гошев
4. Иван Стоилковиќ
5. Јулијана Силјановска
6. Томислав Тунтев
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.