Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Сојузна Република Германија

 

Претседател:  Антонијо Милошоски
Членови: 1. Зоран Ѓорѓиевски
2. Дајанчо Ефтимов
3. Ане Лашкоска
4. Рафиз Алити
5. Ернад Фејзула 
6. Солза Грчева
7. Васко Ковачевски
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.