Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Француската Република

 

Претседател:  Љубиша Николиќ
Членови: 1. Александар Николоски
2. Даниела Рангелова
3. Сузана Секуловска
4. Васил Пишев
5. Џеват Адеми

6. Беким Фазлиу
7. Миле Андонов

  

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.