Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска

 

Претседател:  Благоја Деспотовски
Членови: 1. Весна Дамчевска-Илиевска
2. Јасминка Дамческа
3. Авдија Пепиќ
4. Селвије Салиу
5. Петре Шилегов
6. Панче Орцев
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.