Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска

 

Претседател:  Мерал Узеири-Ферати
Членови: 1. Марија Ангелова 
2. Светлана Карапетрова
3. Олга Најденовска
4. Сашо Аќимовски 
5. Артан Груби
6. Ален Георгијев
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.