Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Бугарија

 

Претседател:  Трајчо Димков 
Членови: 1. Илија Димовски
2. Васил Пишев
3. Андон Чибишев
4. Мирсада Асани-Емини
5. Љубомир Јосифовски
6.
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.